Morutan Galatasaray

A debutat la Eu Sunt 12 iar apoi a fost implicat în mai multe proiecte pentru Heineken printre care EURO 2020 și Champions League. Liga 1 Olimpiu Moruțan fotbalistul FCSB-ului Foto.


Mercato Dijon Veut Signer Alassane Ndao Plus D Infos Sur Wiwsport Com Senegal Wiwsport En 2021 Distinguee Sportif Signer

Talks ongoing to try to finalize the deal.

Morutan galatasaray. Transferul lui Gedson Fernandes de la Benfica a picat astfel că turcii au apelat la planul B românul Olimpiu Moruțan. Este suma pe care finantatorul FCSB a cerut-o suparat dupa infrangerea cu Rapid. Galatasaray transfer gÜndemİ morutan galatasaray transfer.

Turcii sunt dispuşi să accepte contraoferta latifundiarului din Pipera însă cu o condiţie suma să se poată plăti în patru rate a scris presa din Turcia. De aceea daca nu vorbim de un bluf din partea lui Gigi si pragul ramane ferm la 15 transferul lui Morutan la Galatasaray e foarte greu de facut in vara lui 2021. Olimpiu Morutan Welcome to Galatasaray.

Amazing Skills Dribbling Goals 2021 HDTwitter. Mijlocasul roman a semnat cu Galatasaray pentru suma de 57 milioane de euro a anuntat patronul Gigi Becali. Galatasaray l-a luat pe Morutan dupa ce a facut o ultima oferta.

Becali anunta transferul lui Morutan la Galatasaray. Acesta a spus intr-o emisiune la Digisport ca va primi pentru Morutan suma de 57 milioane de euro cu tot cu bonusurile de performanta ceea ce inseamna calificarea in. Potrivit ASpor roș-galbenii vor oferi 3 milioane de euro întocmai cât a cerut finanțatorul Gigi Becali în una dintre cele mai recente intervenții televizate pe care le-a avut.

Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Detaliile contractului articol scris de Digi Sport 31072021 1815. Galatasaray este un club mare care are niște fani incredibili a spus Vulturar pentru Ajansspor.

Galata i-a pus pe masă lui Becali o ofertă de șapte milioane de euro însă patronul FCSB nici nu vrea să audă despre o. Galatasaray a oferit 8 milioane de euro pentru Moruţan însă Gigi Becali vrea 10. Galatasaray face ultima ofertă pentru Olimpiu Moruțan.

Strategia de negociere a echipei din Istanbul include apropierea prin agenti conectati la club de aceea patronul FCSB sustine ca nu stie nimic pe relatia Morutan-Galatasaray. Ce număr va purta Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Vicecampioana Turciei a anunțat că mutarea nu mai este o prioritate pentru club.

Olimpiu Morutan is fascinated by Galatasaray and has agreed an agreement in principle for a contract until 2026 with GalatasaraySK which have not reached an agreement with FCSB yet. De aceasta data turcii ofera 3 milioane de euro conform publicatiei Aspor. În cazul în care FCSB va refuza și această ofertă Galatasaray va renunța definitiv la Moruțan mai scrie sursa citată.

FCSB s-a înțeles cu gruparea cimbom. 42 milioane de euro plus 15 milioane de euro daca echipa turca se va califica in. Deși Galatasaray a transmis că e dispusă să ofere 8 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruțan cu 15 milioane mai mult decât au plătit turcii pentru Alexandru Cicâldău Gigi Becali a transmis că bașkanii s-au răzgândit.

Olimpiu Moruțan nu este singurul jucător român care le-a atras atenția turcilor de la Galatasaray. Patronul echipei FCSB a declarat luni ca mijlocasul Olimpiu Morutan a fost cedat la echipa turca Galatasaray Istanbul. Bogdan Ciutacu este redactor pe zona de Sport la Fanatik.

Olimpiu Morutan to Galatasaray from FCSB on a permanent deal. Olimpiu Moruțan 22 de ani nu se va mai transfera la Galatasaray. CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS SPORT sau LIFE.

Olimpiu Morutan pleaca de la FCSB. A picat oficial transferul lui Moruțan la Galatasaray. Totusi anterior turcii au oferit 65 milioane de euro dar FCSB a refuzat si a cerut 8 milioane de euro.

În urmă cu o săptămână turcii l-au cumpărat și pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova în schimbul a 6 milioane de euro. Two club are finalizing the terms of payment to complete the move. The player will sign a contract until 2026 with GalatasaraySK and will arrive in Istanbul to have medicals in next days.

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a picat. Galatasaray Istanbul revine cu noua oferta pentru Olimpiu Moruțan. Galatasaray giovanni becali morutan olimpiu morutan.

Celebra publicație turcă Fotomac a anunțat în urmă cu câteva minute că fotbalistul celor de la FCSB Olimpiu Moruțan va ajunge la vicecampioana Turciei Galatasaray Istanbul. Anunțați-l pe Terim că-l dau După meciul pierdut cu Rapid 0-1 Gigi Becali a vorbit despre situația lui Olimpiu Moruțan într-o intervenție la Ora Exactă de Sport. Transferul lui Olimpiu Moruțan 22 de ani la Galatasaray s-a finalizat anunță jurnalistul italian Nicolo Schira.

După ce l-au transferat în această vară pe Cicâldău pentru 65 milioane de euro turcii de la Galatasaray vor să-l transfere și pe Olimpiu Moruțan de la FCSB. Pe lângă această sumă Craiova păstrează și 20 dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău. Fatih Terim a lămurit totul articol scris de Digi Sport 05082021 1131.

Transfers Nicolò Schira NicoSchira July 30 2021. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele turcilor Burak Elmas care susţine că suma cerută de.


Ismail Turut Kimdir Sarkici Sarkilar Kina


Paige Spiranac Sosisli Sandvic Yeme Yarismasina Katildi 2021 Sandvi C Futbol Katilim


Morutan La Resmi Gorusme Olmadi 2021 Calisma Spor Teknik


Alaa El Mohandes Adli Kullanicinin Resident Evil 8 Panosundaki Pin Resident Evil


Morutan La Resmi Gorusme Olmadi 2021 Calisma Spor Teknik


4fv Markasi Ozden Cerrahoglu 2021 Resmi Elbise Balo Elbiseleri Moda

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Morutan Galatasaray"

Posting Komentar